De laatste Beursvloer in ’t Voorhuys Emmeloord

Emmeloord - De viertiende editie van de Beursvloer Noordoostpolder is maandag 1 april om 19.30 uur in de Beurszaal van Theater ’t Voorhuys. Daarna gaat de beursvoer online verder.

De beurs wordt georganiseerd door het Vrijwilligerspunt in samen werking met de BAN en de Serviceclubs in Noordoostpolder. De Beursvloer is een plaats waar verschillende serviceclubs, bedrijven, maatschappelijke vrijwilligersorganisatie elkaar ontmoeten. Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk wordt in de meest brede zin verhandeld. Die avond zoeken vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties hét bedrijf of dé organisatie die hen aan de felbegeerde materialen, adviezen of menskracht helpt. De portemonnee blijft gesloten.

Bedrijven ontmoeten zo partners waarmee zij projecten in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen kunnen realiseren. De Beursvloer is bovendien een ideale gelegenheid om te netwerken met (potentiële) klanten en zakelijke contacten.

Vrijwilligersorganisaties en ondernemers kunnen zich vóór 23 maart aanmelden via www.vrijwilligerspuntnop.nl/bleursvloer. Voor meer informatie: Simone van Hees 06- 2696792 of simone.van.hees@carrefour.nu