Inge en Fenny uit Nagele winnen beiden 25.000 euro

Nagele – De bewoners Inge en Fenny uit de Noorderlaan in Nagele hebben samen 50.000 euro gewonnen in de Postcode Loterij.

Ze werden woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 8308 BR is in de februaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. De twee winnaars gaan er ieder met een bedrag van 25.000 euro vandoor en Inge won ook nog een gloednieuwe BMW.

Inge (29) werd te midden van haar vriendinnen verrast door Gaston Starreveld. Ze nam een cheque van 25.000 euro én de BMW in ontvangst. Ze reageert enthousiast: "Ik wil al heel lang een nieuwe keuken en die gaat er nu komen!"

Kersverse moeder Fenny (30) won eveneens 25.000 euro en vertelt: 'Vroeger maakte ik veel mooie reizen en ik zou binnenkort ook graag met mijn hele gezin op vakantie willen gaan.'

 

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking op de Noorderlaan in Nagele is op vrijdag 29 maart 2019 te zien in ‘Koffietijd' bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.