Hakim toont zich 'op z’n best’ in de bibliotheek in Emmeloord

Hakim. Foto: Hakim

Hakim Traïdia - bekend van onder andere Sesamstraat - treedt vrijdagmiddag 6 januari op in de bibliotheek in Emmeloord met de voorstelling ‘Hakim op z’n best’.

‘Hakim op z’n best’ is een interactieve show voor kleine, maar ook zeker voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen. Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van ‘Duizend en één nacht’, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Mimespeler

Hakim is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

De voorstelling begint om 15.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Kaartjes zijn gratis, maar een plekje reserveren is voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s gewenst. Dit kan via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie in de bibliotheek in Emmeloord.

Nieuws

menu