‘Nagele te Kijk’ weer in Museum Nagele

'Nagele te Kijk' in 2017.

Museum Nagele houdt zaterdag 26 en zondag 27 november weer ‘Nagele te Kijk’. Inwoners van Nagele en vrijwilligers van Museum Nagele zetten een weekend lang hun verzameling en/of hobby ‘te kijk’ in het museum.

Diverse creatieve uitingen zijn te bezichtigen zoals schilderijen, tekeningen, beelden, keramiek, textiel, glaswerk, mozaïek en werken van hergebruikt materiaal. In een boekenstand zijn diverse boeken en DVD ’s over de ontstaansgeschiedenis en architectuur van Nagele te koop voor kleine prijzen.

Meer dan een museum

Museum Nagele is meer dan een museum. Het koestert het erfgoed van het Nieuwe Bouwen. Het museum staat voor de identiteit van dit bijzondere dorp. Behalve de functie als ontmoetingsplek, draagt het museum ook in belangrijke mate bij aan het culturele leven. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers.

‘Nagele te kijk’ is zaterdag 26 november van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 27 november van 13.00 tot 16.00 uur. Museum Nagele ligt aan Ring 23 in Nagele. Zie voor meer informatie de site van het museum.

Nieuws

menu