Céline Janssen laat zien dat opera hip is

Celine Janssen. Foto: Medea Huisman

Sopraan Céline Janssen laat zien dat opera niet stoffig en ouderwets is, maar hartstikke hip en van deze tijd. Met haar show ‘Opera voor Dummies’ staat ze donderdag 16 maart in Theater ’t Voorhuys in Emmeloord.

Sopraan Céline Janssen toont in ‘Opera voor Dummies’ aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaretsfeer neemt ze je mee in de wereld van de opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het volk werd geschreven.

Deelname SBS6-programma

Céline zingt niet alleen opera, maar ook jazz, pop en rock. Door deze genres met elkaar te combineren en bekende nummers te ‘ver-opera-en’, maakt ze opera voor een breed publiek toegankelijk.

Met haar deelname aan het SBS6 zangprogramma ‘We Want More’ liet ze al zien hoe opera ook kan. Ze verraste alle juryleden door het rock-lied ‘Who Wants To Live Forever’ van Queen te ‘ver-opera-en’. Unaniem stemden Henk Poort, André Hazes, Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis haar naar de halve finale.

Enthousiasmeren

Haar doel is opera dichter bij het publiek brengen en ook jongeren enthousiasmeren. ‘Opera is hip, grappig, sexy en ontroerend. In iedereen schuilt een opera-fan,’ aldus Céline.

Meer informatie en kaartverkoop: www.theater-voorhuys.nl/agenda/celine-janssen/

Nieuws

menu