Guido Heeneman in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord

Guido Heeneman komt donderdag 12 mei naar Theater ‘t Voorhuys.

Guido Heeneman komt donderdag 12 mei naar Theater ‘t Voorhuys. Foto Pixabay.nl

Emmeloord Componist en pianist Guido Heeneman komt donderdag 12 mei naar Theater ‘t Voorhuys met zijn voorstelling ‘Portraits of Tomorrow’.

Guido kun je toevoegen aan het rijtje Einaudi, Yann Tiersen en Joep Beving. Hij is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. In zijn voorstelling zoekt Guido rust in de drukte van alledag. Dat doet hij aan de hand van zijn eigen stijl. Met zijn filmische, neo-klassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven, maar dat kun je beter ervaren dan erover lezen.

Guido werkte jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende televisieseries. Denk aan ‘Krabbe Zoekt Picasso’, ‘Op1’, ‘De Neven van Eus’, ‘Jinek’ (KRO) en velen andere programma’s, documentaires en films. Voor de serie ‘Krabbe Zoekt Picasso’ won hij in 2018 een Buma Award. Onlangs componeerde hij de muziek voor de nieuwe Nederlandse film ‘Liefde zonder grenzen’.

Waar GUIDO in zijn dagelijkse werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor Portraits of Tomorrow nu omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals.” Tijdens Portraits of Tomorrow maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald.

Kaarten via theater-voorhuys.nl