Heerschop en Waas in Theater 't Voorhuys

Viggo Waas en Peter Heerschop. Foto: Joris van Bennekom

Peter Heerschop en Viggo Waas, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Woensdag 7 december om 20.15 uur zijn ze te zien in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord met de voorstelling ‘Er gaat iets moois gebeuren’.

Na het herseninfarct van Waas, vorig jaar, voelen hij en Heerschop nog meer de noodzaak om op te treden. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden. Ze vertellen, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.

Het geheim

In ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’ proberen Heerschop en Waas alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Ze verwerken samen het herseninfarct van Waas. Wat betekent dat voor hen samen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’.

En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Kaarten via www.theater-voorhuys.nl/agenda/peter-heerschop-en-viggo-waas/.

Nieuws

menu