Kaartverkoop Nationaal Theaterweekend 2023 bij Theater ’t Voorhuys van start

In ‘Ridder Ridder’ willen Filip en Fiona het beste sprookje ooit bouwen. Persfoto

Van 27 tot en met 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend weer plaats. Traditioneel openen dat weekend veel theaters hun deuren voor slechts 10 euro per persoon. Ook zijn er gratis activiteiten in de theaters. Ook Theater ’t Voorhuys in Emmeloord doet met een mooie programma aan dit weekend mee.

‘Voor mijn part Dolly’

Van cabaret tot jeugd, er is voor ieder wat wils tijdens het Nationaal Theaterweekend bij Theater ’t Voorhuys. Op vrijdag 27 januari kunnen bezoekers meer te weten komen over Dolly Parton. Milène van der Smissen is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan! In haar voorstelling ‘Voor mijn part Dolly’ kom je dan ook van alles te weten over haar idool en luister je naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolene en 9 to 5. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link .

[De tekst gaat verder na de foto]

Opperhond

Zaterdag 28 januari zet cabaretier Ramon Chartrer zet de realiteit naar zijn hand. Hij worstelt zich door hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat. Waarom gedragen wij ons altijd zoals de rest van ons verwacht? In zijn muzikale cabaretvoorstelling gaat Ramon daar dwars tegenin. Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. In OPPERHOND hoor jij er wel bij. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link .

‘Ridder Ridder’

Zondag 29 januari is voor de jonge bezoekers gereserveerd. In ‘Ridder Ridder’ willen Filip en Fiona het beste sprookje ooit bouwen. Gelukkig hebben ze een boek waarin precies staat omschreven hoe je dat doet: de Ontzettend Helder Geformuleerde Handleiding voor het Algemeen Stappenplan der Sprookjes – de O.H.G.H.A.S.S. Daarin staat dat ze een heldhaftige ridder, een enge draak en een hulpeloze prinses nodig hebben. Dat klinkt vrij eenvoudig, toch? Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link .

Meer informatie en kaartverkoop: theater-voorhuys.nl

Nieuws

menu