Magic Jungle Festival in Junglepark de Orchideeën Hoeve

Tijdens het Magic Jungle Festival vindt in het hele park een mystiek lichtspektakel plaats. Foto: Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest laat bezoekers op zaterdag 26 november genieten van een bijzonder jungle-avontuur tijdens het ‘Magic Jungle Festival’.

Op deze speciale dag vindt in het hele park een mystiek lichtspektakel plaats en wordt de dag spectaculair afgesloten met vrolijke drumbeats, magische lichteffecten en een ontmoeting met de dierverzorgers in de Vlinder Vallei.

Magische lichteffecten

Volgens de Orchideeën Hoeve kunnen bezoekers van het ‘Magic Jungle Festival’ het junglepark op unieke wijze ervaren. “Met duizenden kleurrijke lichtjes toveren wij de jungle om in een waar lichtspektakel. Overdag kan men volop genieten van alles wat de wildernis te bieden heeft.

’s Avonds maken we er een avontuurlijk feestje van met Caribische livemuziek en de familieshow ‘CoCo’ Nuts”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Magische jungletransformatie

Het echte spektakel ontstaat als de zon ondergaat. “Zodra de zon begint te zakken beginnen de lampjes nog meer te schitteren en start er een magische jungletransformatie”, licht Thomas toe. Bezoekers worden daarom geadviseerd om op tijd te komen, zodat ze zowel bij daglicht als ’s avonds het park kunnen bezoeken. “Zo pakken onze bezoekers van beide werelden de highlights mee”. Het park is geopend tot 19:00 uur en de warme keuken van het vernieuwde Junglerestaurant sluit om 18:30 uur.

Vooraf reserveren op starttijd is noodzakelijk. Dat kan via www.orchideeenhoeve.nl of telefonisch via (0527) 202875.

Nieuws

menu