Maximiliaan Modderman geeft een feestje in de bibliotheek in Emmeloord

Jeritza Toney. Foto: Ran Hendriks

De Nationale Voorleesdagen worden op vrijdag 3 februari in de bibliotheek in Emmeloord afgesloten met een theatervoorstelling van het Prentenboek van het Jaar, ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Jeritza Toney zorgt van 15.00 tot 16.00 uur dat het ‘Surinaams gezellig’ wordt in de bieb.

Prentenboek van het Jaar

Het boek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ gaat over Maximiliaan. Maximiliaan is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

Jeritza Toney

Hiep hiep hoeree! Hoe ziet een feestje met Jeritza er uit? Surinaams gezellig! Samen zingen, dansen, muziek maken voordat papa en mama thuiskomen… Of doen ze ook gezellig mee? Jeritza vertelt verhalen, zingt en maakt muziek op haar eigen, vrolijke wijze, in nauw samenspel met het publiek. Haar gitaar speelt zoals ieder jaar een hoofdrol!

Voor deze theatervoorstellingen is wel een kaartje nodig. Deze kosten 2 euro, abonnees van de bibliotheek krijgen 0,50 euro korting. Let op: ouders hebben ook een kaartje nodig. Er is beperkt plek.

Nieuws

menu