Popkoor Vollenhove houdt inloopavond

Zingen. Foto: Pixabay

Popkoor Vollenhove is eind oktober 2022 als een projectkoor van start gegaan met het streven om met ingang van februari een vereniging te zijn. Het koor houdt op dinsdag 17 januari een inloopavond voor geïnteresseerden.

Het popkoor bestaat uit ongeveer 40 personen, zowel mannen als vrouwen. Popkoor Vollenhove wordt gedirigeerd en muzikaal begeleid door Anne Ziel. Het koor bestaat uit sopranen, alten en tenoren. Het repertoire bestaat uit een diversiteit van popmuziek.

De uitgangspunten van het koor zijn: gezellig en fijn met elkaar zingen en samen een ongecompliceerde en laagdrempelige groep te zijn en blijven.

Er wordt iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur gerepeteerd in Dancestudio De Zwarte aan de Schaarweg 1a in Vollenhove.

Voor mensen vanaf 18 jaar die belangstelling hebben om aan te sluiten bij het koor is op dinsdagavond 17 januari een inloop in Dancestudio De Zwarte. Meezingen mag, de muziekstukken liggen ter inzage en er is een informatiefolder. Tijdens de pauze, rond 20.30 uur, kunnen eventuele vragen worden beantwoord. Vooraf opgeven is niet nodig.

Geïnteresseerden kunnen ook een mail sturen naar popkoorvollenhove@gmail.com.

Nieuws

menu