Theatercollectief Sproet speelt komende zomer in het Waterloopbos

Deltawerk// in het Waterloopbos bij Marknesse. Foto: Egbert Voerman

Theatercollectief Sproet speelt dinsdag 29 en woensdag 30 augustus en vrijdag 1 en zaterdag 2 september in het Waterloopbos de locatietheatervoorstelling ‘De Goot’.

Het collectief speelde drie jaar geleden de succesvolle voorstellingenreeks ‘Vogelvlucht’. Die vond plaats op een theaterboot die een aantal dorpen aandeed. Sproet is nu bezig met een nieuw en groots theaterspektakel. Schrijvers, acteurs, muzikanten, regisseurs, kostuumontwerpers en zangers komen wekelijks samen om het nieuwe stuk ‘De Goot’ vorm te geven.

‘Het wordt, zoals u van Sproet gewend bent, een hoogstandje locatietheater. We zijn trots te melden dat we samenwerken met Natuurmonumenten en het Proeflab, om het stuk in het Waterloopbos te kunnen vormgeven. Een geweldige plek en een uitdaging om hier een stuk te kunnen spelen,’ aldus Sproetregisseurs Marian Henselmans en Joos Vos.

Wie op de hoogte gehouden wil worden van de voorbereidingen en kaartverloop kan Sproet volgen op social media (Facebook en Instagram) of een mail sturen naar info@sproettheater.nl om de nieuwsbrief te ontvangen.

Nieuws

menu