Twente Plat keert terug in 't Voorhuys

De dames en heren van Twente Plat Foto: Twente Plat

Twente Plat treedt vrijdag 14 oktober om 20.15 uur op in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Het gezelschap brengt zijn nieuwste voorstelling op de planken.

Decennialang genoot het Oost- Nederlandse publiek van de jaarlijkse tournee`s van het humorgezelschap Twente Plat. Met ‘Twentse humor op z’n best’ stond de groep garant voor een onbezorgde avond uit waar het publiek graag kwam genieten. Corona gooide roet in het eten.

Leed geleden

Gelukkig lijkt het leed nu geleden en vol overgave heeft Twente Plat zich gestort op het schrijven en ontwikkelen van een nieuwe show, waarmee sinds begin oktober langs de Oost-Nederlandse schouwburgen en theaters wordt getoerd.

De nieuwe voorstelling is het 45e programma, dat Twente Plat voor het voetlicht brengt. Het gezelschap heeft niets verloren van de energie, power en magie die een bezoek aan een avondje Twente Plat de moeite waard maakt. Ook in het nieuwe seizoen is de echte, onvervalste Twentse humor het hoofdingrediënt waarmee de Twentse cabaretiers in de weer gaan.

Dolkomische typetjes

Prachtige anekdotes, doldwaze situaties en dolkomische typetjes wisselen elkaar af in een mix van humor en gein, waarbij de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld. Natuurlijk sluit Twente Plat ook dit seizoen af met het succesduo Aaltje en Trijntje, twee al op leeftijd zijnde hartsvriendinnen die uit de school klappen over hun belevenissen in het Twente van vroeger en nu. Herkenbare situaties maken de optredens van de dames tot een absoluut hoogtepunt in het dialectrepertoire. Natuurlijk houden de Twente Plat spelers het niet alleen bij de humor, maar er worden ook Twentse liedjes ten gehore gebracht.

Nieuws

menu