Workshop vloggen met Jeffrey Korte in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Jeffrey Korte geeft een cursus Vloggen bij Carrefour in Emmeloord. Eigen foto

Emmeloord - Kijk je graag naar vlogs en wil je weten hoe je deze kunt inzetten om jezelf, jouw vrijwilligerswerk of je passie in de schijnwerpers te zetten? Schrijf je dan snel in voor de praktische en creatieve workshop Vloggen!

De workshop Vloggen wordt georganiseerd door Carrefour en bestaat uit 4 sessies. De workshop wordt gegeven op woensdagavond 11 en 25 mei en 8 en 22 juni van 19.30 tot 22.00 uur. Onder de deskundige begeleiding van foto- en videograaf Jeffrey Korte ga je een video of vlog maken. Je leert onder meer de camera kennen, filmen en monteren. Jeffrey Korte van Jeffrey Korte Media heeft in 2018 de opleiding tot audiovisueel specialist afgerond en is fulltime aan de slag voor diverse opdrachtgevers in Flevoland en Overijssel.

Inschrijven

Voor meer informatie en/of inschrijven: Academie van het Vrijwilligerspunt www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleiding/331/Vloggen. Deelname aan de workshop is gratis voor vrijwilligers die een blog schrijven over hun vrijwilligerswerk en dit willen laten plaatsen op de website van Vrijwilligerspunt en/of Carrefour. Voor andere belangstellenden kost de workshop € 15,00 per persoon.

Nieuws

menu