Handwerkcafé in de Doopsgezinde kerk De Westereen

De Westereen

Haken, breien, quilten: handwerken is weer helemaal terug van weggeweest. Werd het een aantal jaren terug nog afgedaan als oubollig, nu heeft handwerken het imago van hip en rustgevend. Men mag de brei-, borduur/quilt- en haaknaalden weer voor het licht halen en aan de slag gaan. Het kan iets nieuws zijn maar het kan ook iets zijn wat al een paar jaar ligt te verstoffen.

In het nieuw op te starten handwerkcafé in De Westereen beslissen deelnemers zelf waar zij mee aan de slag gaan. Doel is dat het een gezellige middag wordt waarbij er gehandwerkt wordt, patronen en tips uitgewisseld kunnen worden of om gewoon even een praatje te maken. Als extraatje is het mogelijk om een knoopje aan te laten naaien, voor degenen die dat zelf niet meer kunnen. 

Info: 06-22052806

Het handwerkcafé is 1 x per maand op de laatste donderdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur. Eerst volgende keer op: 26 april. Doopsgezinde kerk, Voorstraat 44, De Westereen.


Auteur

Redactie