Meezingfeest De Helden van Oranje in Groninger Stadspark

GRONINGEN

Op koningsnacht staat in drie steden tegelijk het meezingfeest De Helden van Oranje geprogrammeerd. In Amsterdam, Den Bosch en Groningen brengen onder anderen Xander de Buisonjé, Tino Martin, Jan Smit en Gerard Joling een muzikale ode aan koning Willem-Alexander.

Bekende Nederlandse zangers slaan ter ere van de verjaardag van de koning de handen ineen en brengen de hits van toen én nu. De Rai in Amsterdam, de Brabanthallen in Den Bosch en het Stadspark in Groningen vormen donderdagavond 26 april het oranje decor voor dit meezingfeest.

Line-up Groningen

De line-up van De Helden van Oranje in Groningen bestaat uit:
  • Gerard Joling
  • Jan Smit
  • Tino Martin
  • Glennis Grace
  • Wolter Kroes
  • Jannes
  • Peter Beense
  • Vinzzent
  • Robert Leroy
De presentatie is in handen van Tim Douwsma.

De Helden van Oranje

De Helden van Oranje is ontstaan vanuit de stijgende populariteit van het Nederlandse muziekgenre. Dat laat zien dat Nederland de muzikale cultuur weer compleet omarmt. "Koningsnacht is het perfecte moment om Nederlandse zangers bij elkaar te brengen en met elkaar de verjaardag van de koning te vieren", zegt Mitchel Bovenlander, namens 4PM Entertainment organisator van De Helden van Oranje. Bezoekers kunnen naast een show met bekende nationale en internationale hits rekenen op 'een speciaal moment' ter ere van de koning.

Speciale actie VanPlan

Toegangskaart zijn via VanPlan verkrijgbaar voor het speciale actietarief van 10 euro (in plaats van 19,50 euro; excl. servicekosten). De Helden van Oranje duurt van 18.00 tot 01.00 uur.

Auteur

Marc Jansen