Digitale borden Creil

CREIL

Creil is het eerste dorp in de gemeente dat met een digitaal bord bij de invalswegen bekendmaakt welke activiteiten er zijn.

Het bord werd vorige week op jaarvergadering van Dorpsbelang officieus gepresenteerd. Inmiddels staan de borden. De luxe aankondigingen zijn mogelijk gemaakt met zogenaamd windgeld en gemeentelijk geld voor het opknappen van het bedrijventerrein bij het dorp. De besteding van de windgelden stond centraal op de vergadering, waar voorzitter Lauran Hermus afscheid nam. Hij wordt na zijn termijn van 6 jaar opgevolgd door Perry Bom. De nieuwe secretaris is Ylona Peeters. Dankzij geld uit het windmolenpark kan de feestcommissie een niewe geluidsinstallatie aansschaffen en er is bij de sportvelden een outdoor fitnessplek. Ook is het hekwerk van de pannakooi aangepakt


Auteur

admin