‘Wat betekent de Noordoostpolder voor jou? Deel je verhaal in tekst of video!’

Laat je gedachten eens zweven en vertel wat de polder zo uniek voor je maakt. Foto Cees Walinga/Mediahuisnoord

Emmeloord - De gemeente Noordoostpolder zoekt persoonlijke verhalen die een beeld geven van de 80-jarige geschiedenis van de Noordoostpolder.

Wat maakt de Noordoostpolder voor haar bewoners zo bijzonder. Deel de verhalen en load ze op op de speciaal daarvoor ingerichte website gemaaktindenoordoostpolder.nl . ‘Persoonlijke verhalen geven kleur aan ’60 jaar gemeente en 80 jaar nieuw land’, vindt de gemeente en daarom wil ze die graag horen. Zoals gezegd het verhaal mag geschreven of gefilmd worden.

De gemeente wil de verhalen ook gebruiken bij de promotie van de Noordoostpolder, want de beste ambassadeurs voor een gebied zijn de inwoners zelf. Het platform gemaaktindenordoostpolder.nl speelt de komende tijd een belangrijke rol in het uitdragen van de kwaliteiten van Noordoostpolder als gebied om te wonen, werken en recreëren. Ook over de grenzen van de gemeente heen.

Op de genoemde website staat meer informatie over deelname. Ter inspiratie staat daar alvast een korte video. De inzendingen worden ook op deze website vertoond.

Nieuws

menu