68 Flevolandse kunstenaars tonen werk bij Tour of Art Flevoland op 1 en 2 oktober in Lelystad

Tour of Art op 1 en 2 oktober in Lelystad. Foto Erna Koelman

Lelystad - De zeventiende editie van Tour of Art Flevoland wordt zaterdag 1 en zondag 2 oktober gehouden in Lelystad.

Tijdens dat weekend exposeren, op 16 verschillende locaties verspreid over heel Lelystad, in totaal 68 Flevolandse kunstenaars hun kunstwerken. Op deelnemerslocatie Porteum, de nieuwe school voor voortgezet onderwijs, wordt tevens werk geëxposeerd van een aantal leerlingen van die school.

Ook dit jaar is er weer een scala aan technieken en stijlen te zien. Op de website en in de brochure van de Tour of Art staat informatie over alle deelnemerslocaties, alle deelnemers en hun kunst. Bezoekers kunnen al een voorproefje nemen bij de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS, Agorabaan 3 in Lelystad.

Hier is van elke deelnemer een kunstwerk te zien. Deze expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de KUBUS. Alle deelnemerslocaties zijn op zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 11:00-17:30 uur geopend voor bezoekers. De enige uitzondering is de locatie Crematorium Ölandhorst; deze locatie neemt alleen op zondag deel. De kunstenaars zijn bij hun werk aanwezig en vertellen bezoekers graag over hun werk.

www.tourofartflevoland.nl

Nieuws

menu