BBraun en Elyse trekken zich terug als deelnemer binnen gezondheidscentrum Het Vlie

Gezondheidscentrum Het Vlie is in ontwikkeling aan de Urkerweg op de locatie Antonius. Archieffoto: Jeffrey Korte Media

BBraun en dochteronderneming Elyse (nierdialyse) trekken zich terug uit de plannen voor de bouw van gezondheidscentrum Het Vlie in Emmeloord. Dit hebben zij deze week laten weten aan de 9 andere samenwerkende zorgpartners met wie zij de afgelopen jaren intensief zijn opgetrokken.

Zowel BBraun als Elyse zouden ruimte huren in het gezondheidscentrum, dat in ontwikkeling is aan de Urkerweg op de locatie Antonius. Daarnaast financiert BBraun een deel van de voorbereidingskosten van de bouw voor.

De verschillende partijen binnen Het Vlie beraden zich over hoe de plannen voor Het Vlie nu het beste een vervolg kunnen krijgen. De afgelopen jaren hebben de zorgorganisaties verschillende stappen gezet om met elkaar samen te zorgen voor een compleet en op elkaar aansluitend aanbod van zorg en behandeling voor de inwoners van de regio Noordelijk Flevoland.

Voor de partners blijft dit het uitgangspunt en men blijft de samenwerking zoeken. De zorgverleners bieden op dit moment nog steeds goede zorg aan inwoners van de Noordoostpolder en Urk. Dat blijft gewoon doorgaan op de vertrouwde manier.

Nieuws

menu