Carrefour en AZC houden sportclinics boksen en cricket in Bant. Kennismaken met nieuwe sporten en nieuwe mensen

Bewoners van het AZC geven cricketlessen in Bant Foto Pixabay.nl

Bant - AZC Luttelgeest organiseert samen met Carrefour en lokale sportverenigingen dit najaar verschillende clinics, zoals; cricket, boksen en jeu de boules.

De sportclinics zijn mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Beweeg en Sportakkoord in samenwerking met gemeente Noordoostpolder. De clinics zijn samen met bewoners van het AZC. Deelnemers van 18 jaar en ouder kunnen vier weken lang één keer per week meedoen aan een sportclinic. Het is een leuke mogelijkheid om kennis te maken met een nieuwe sport en nieuwe mensen.

In september wordt gestart met cricket. Een bewoner en oud-bewoner van het AZC verzorgen de training op de voetbalvelden van Bant. De trainingen zijn op vier achtereenvolgende vrijdagen. Naast Cricket is er in september ook een clinic Jeu de Boules. De Jeu de Boules vereniging in Bant geeft deze clinic op de woensdagen. In november is er een clinic boksen door Ferry van Ferry Active in Kuinre. Deze lessen zijn op de donderdagen. Meedoen aan de clinics (4 lessen) kost 2 euro.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan met een mail naar: rianneschimmel@coa.nl of anne.jansen@carrefour.nu
Nieuws

menu