Gewonde bij ongeval bij op- en afritten A6 bij Emmeloord

ProNews

Emmeloord - Op de Muntweg (N351), bij de op- en afritten van de A6, bij Emmeloord is vrijdagmiddag iets voor 17.00 uur een persoon gewond geraakt bij een ongeval waarbij een busje van een bedrijf met inzittenden betrokken was.

Een personenauto botste hard in de flank van de bedrijfsbus met aanhanger. De bestuurder van de bedrijfsbus wilde de A6 oprijden, maar zag vermoedelijk de auto over het hoofd bij het afslaan. Na de melding bij 112 kwamen de politie, twee ambulances en de brandweer met spoed ter plaatse.

In de bus zaten meerdere mannen, die onderweg waren van het werk naar huis. Eén van hen is dusdanig gewond geraakt dat vervoer per ambulance naar het ziekenhuis nodig was. De andere inzittenden werden ter plekke aan lichte verwondingen behandeld. De automobilist is ook ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De Muntweg was gedeeltelijk afgesloten tot 19:00 uur. Verkeersregelaars hebben het verkeer omgeleid of langs het ongeval geleid.

Vaker ongevallen

Dit kruispunt van de Muntweg is met regelmaat het 'toneel' van aanrijdingen. De hulpverleners spraken dat ook vandaag weer uit. Het waardoor is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk is het een combinatie van een te hoge snelheid en een verkeerd inschattingsvermogen.

 

Nieuws

menu