Hooggeëerd publiek. Circus Renz Olympia komt van 7 juli t/m 10 juli naar Emmeloord

De act met de springende hond. Eigen foto

Emmeloord - Circus Renz Olympia bouwt z’n tenten op op het Evenemententerrein aan de Kamperweg in Emmeloord. Van 7 tot en met 10 juli zijn de voorstellingen.

Circus Renz Berlin is blij om na 2 jaar met een unieke en eenmalige samenwerking met Circus Olympia op tournee te kunnen gaan in Nederland met een nieuwe show genaamd “The Show Must Go On”. Met de echte Renz Berlin traditie van onder andere paarden, honden en kamelen, maar laat u ook mee terug nemen naar de tijd van Grease. Kijk vol verwondering naar de trapeze act of naar de jongste clowns. Wie denkt dat je op een stoel alleen kunt zitten, die denkt daar na een bezoek aan de show wel anders over. Circus Renz Olympia is een klassiek circus vol met schoonheid en dierenliefde in een hedendaagse voorstelling.

Voorstellingen

De voorstellingen zijn op donderdag 7 juli om 17.00 uur, vrijdag 8 juli om 17.00 uur, zaterdag 9 juli om 15.00 uur en zondag 10 juli om 11.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de circuskassa tijdens speeldagen (m.u.v. zondag) tussen 11.00 – 12.00 uur of een half uur voor aanvang van de show. NB pinnen is niet mogelijk.

www.circus-renz.nl

Nieuws

menu