Hoogste punt woonzorgcomplex Noordzijde Triade Vitree in Emmeloord bereikt

Het gebouw vanuit de lucht gezien. Foto: Triade Vitree

De bouw van het nieuwe woon-zorgcomplex van Triade Vitree aan de Noordzijde in Emmeloord verloopt voorspoedig. De 40 woonplekken voor mensen met een verstandelijke beperking worden zichtbaar. Het hoogste punt is bereikt. Een mooi moment voor de cliënten om een eerste bezoek te brengen aan hun toekomstige woonplek.

‘Hoewel het nog even duurt voordat we er gaan wonen, ben ik nu al enorm trots op deze prachtige nieuwe locatie voor onze bewoners. We hebben er naar uitgekeken en kunnen niet wachten om te verhuizen,’ aldus Petra Hartog, regiomanager.

Eigen keuken en badkamer

Aan de Noordzijde worden 40 zelfstandige éénkamerappartementen gerealiseerd met een eigen keuken en badkamer, waarbij 24-uurs begeleiding door Triade wordt geboden. De nieuwbouw is bestemd ter vervanging van de huidige locaties Saturnusstraat 148-150, Phoenix en Bossulaan 35 in Emmeloord.

De toekomstige bewoners en hun verwanten waren bijna allemaal bij de viering van het hoogste punt. De spanning was van de gezichten af te lezen tijdens de rondleiding in het pand.

Voortvarend aan het bouwen

Van Norel is als bouwbedrijf/aannemer voortvarend aan het bouwen. De verwachte opleverdatum staat begin 2023 gepland. Vanaf dat moment kan de inrichting van start gaan.

Nieuws

menu