Informatiemarkt in bibliotheek over langer thuis wonen met slimme hulpmiddelen

Mevrouw Piet met medicijndispencer Medidoo, die geshowd wordt op de beurs in de bibliotheek. Foto: Richard Oost

Emmeloord - FlevoMeer Bibliotheek, Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land, ROC Friese Poort en Zorggroep Oude en Nieuwe Land houden een informatiemarkt op dinsdag 27 september van 10.00 uur tot 20.00 uur in de FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord.

Mensen willen steeds langer thuis blijven wonen. Om zo lang mogelijk regie over het eigen leven te blijven houden, komen er steeds meer slimme hulpmiddelen op de markt. Eenvoudige slimme toepassingen en bijzondere technologische hoogstandjes. Als organisaties willen we inwoners informeren over de toepassingen die mogelijk zijn.

Voice Zorg

Op de informatiemarkt is van alles te zien. Van eenvoudige elastische veters, een google home set met Voice Zorg, tot een huisje waarin de studenten van ROC Friese Poort allerlei toepassingen hebben aangebracht. Ook enkele robots zijn aanwezig en een hologram heet de bezoekers van harte welkom! Ieder heel uur licht een standhouder een product toe. Een interessante informatiemarkt voor iedereen die zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. De toegang is gratis.

Nieuws

menu