Introductieavond over het boekje en workshop ‘Over Leven en Overleven’

Psycholoog Sanne de Bree Wondergem in haar praktijk in Emmeloord. Eigen foto

Emmeloord - Psycholoog Sanne de Bree Wondergem houdt woensdagavond 12 oktober om 19.30 uur een introductieavond over haar boek ‘Over Leven en Overleven’ in ’t Voorhuys in Emmeloord.

Het boek gaat over waarom wij mensen doen wat we doen en waarom we ons voelen zoals wij ons voelen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze aan het overleven zijn. De uitdaging is dat je jezelf kunt zijn én in staat bent om te leven in plaats van te overleven. Dit noemen we ook wel de kunst van het leven: Jezelf zijn en tegelijkertijd goed om kunnen gaan met wat er op je pad komt en niet jezelf te verliezen.

Sanne vertelt deze avond ook meer over de workshop die in november start. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers inzicht in wat het betekent om mens te zijn, inzicht in onbewuste patronen die ons gevangen kunnen houden in een vicieuze cirkel. Om daar uit te komen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als we geen idee hebben waar te beginnen. Hiervoor hebben we vaak een ander nodig die vanaf de zijlijn ziet wat wijzelf niet zien.

In haar praktijk Youpendi en Spelenderwijs begeleidt Sanne volwassenen, jongeren en kinderen. Mensen komen met allerlei verschillende levensvragen bij haar die veelal te maken hebben met hoe je in deze tijd jezelf kunt zijn en om te ontdekken wie dat is, jezelf.

www.levenenoverleven.nl

Nieuws

menu