Juf Ilse van Maanen viert haar 25-jarig onderwijsjubileum

Juf Ilse wordt toegesproken.

Juf Ilse wordt toegesproken. Foto: Jeffrey Korte Media

Op cbs De Koperwiek in Emmeloord werd vrijdag 26 mei gevierd dat juf Ilse van Maanen 25 jaar aan het werk is in het onderwijs. Dit gebeurde passend bij juf Ilse, in de natuur en met spel.

In 1983 startte Ilse van Maanen haar carrière in het onderwijs. Sinds 2008 is ze op invalbasis werkzaam in Noordoostpolder.

Vol enthousiasme

Wie juf Ilse kent, weet dat ze klaar staat voor anderen en al vele Emmeloordse kinderen onder haar hoede heeft gehad. Een juf die al jarenlang vol enthousiasme lesgeeft. Daarbij heeft ze alle groepen gehad. De laatste jaren ligt haar passie vooral bij het jonge kind. Ze werkt al 25 jaar in het onderwijs omdat, zoals ze zelf zegt: ‘Er is niets mooier dan kinderen laten ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen.’

Stralende juf

Wat kenmerkend is voor Ilse, is dat zij er voor heeft gekozen om haar feestdag in te vullen samen met de leerlingen in plaats van een feest voor haarzelf. De kinderen werden vandaag verrast met een programma vol beweging en spel, in de buitenlucht. Het was een feestdag met een stralende juf.