Licht letsel bij flinke kop staart botsing op N352 bij Kraggenburg

ProNews

Kraggenburg - Op de Zuiderringweg (N352) tussen Kraggenburg en Ens is dinsdagmiddag een persoon lichtgewond geraakt bij een flinke kop staart botsing, waarbij een auto in de sloot belandde. ​

Het ongeluk gebeurde rond 15:15 uur ter hoogte van Vink Fruitboerderij. Voorbijgangers en medewerkers van het fruitboerderij verleenden eerste hulp. De hulpdiensten waren vervolgens ook snel ter plaatse. De omstanders en hulpverleners hebben de twee inzittenden uit de auto geholpen. Beide personen zijn ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie viel het letsel mee, maar was een bezoek aan het ziekenhuis wel even nodig. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Er lag veel glas en andere troep op de Zuiderringweg. De brandweer heeft de resten bij elkaar geveegd en de brandstoflekkage afgedekt met korrels. Een berger heeft de twee zwaar beschadigde voertuigen afgesleept, waarna het wegdek verder is gereinigd. Het verkeer werd om en om langs het ongeval geleid. Dit zorgde voor enige vertraging.

Nieuws

menu