Nieuw bestuur Tafelronde 49 Noordoostpolder

Het nieuwe bestuur bestaande uit voorzitter Arjan Vaandrager, secretaris Remko Doorn en penningmeester Rudi Verwer. Eigen foto

Emmeloord - Het oude bestuur van Tafelronde 49 Noordoostpolder (Krijn van Groningen, Michiel Maas en Arjan Schwering) heeft zijn taken overgedragen aan de nieuwe voorzitter Arjan Vaandrager, secretaris Remko Doorn en penningmeester Rudi Verwer.

Het is een jaarlijks terugkerend ritueel bij de Tafelronde 49. Bestuursleden kunnen hun taken slechts een jaar uitoefenen. Het nieuwe bestuur gaat het komende jaar aan de slag met het thema Buitengewoon. Sinds de oprichting in 1954 heeft Tafelronde Noordoostpolder een rijke historie opgebouwd. Om deze historie kracht bij te zetten vond de bestuurswissel plaats in de lichtwachterswoning op de Noordpunt van Schokland. Een unieke vergaderlocatie voor kleine gezelschappen. Hier werd de club mede door burgemeester Roger de Groot via een videoboodschap toegesproken.

Op deze plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden, is het jaar buitengewoon gestart. De agenda belooft een actief jaar waarin wederom de Polderpionier, Tafelaardappel, bedrijfsbezoeken en persoonlijke verbinding centraal staan.

Nieuws

menu