Open Dag woonpark arbeidsmigranten

Open Dag woonpark arbeidsmigranten

Open Dag woonpark arbeidsmigranten Klaas Eissens AV producties

Luttelgeest - Altijd al eens een kijkje willen nemen in het nieuwe arbeidsmigrantenpark van Uitzendbureau Level One aan de Kuinderweg 23 in Luttelgeest? Dat kan tijdens de open dag op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Tevreden en trots, zijn eigenaren David Keetman en Ronald van den Berg nu het tweede park gerealiseerd is. Vooral trots dat zij arbeidsmigranten goede huisvesting kunnen bieden, zodat zij naast hun werk, netjes en gedegen kunnen wonen. ‘Vooral de inzet van tweepersoons huizen is voor onze mensen belangrijk, aangezien ze nu meer privacy hebben en het wonen en werken op deze manier beter op elkaar aansluiten. Dit vertaalt zich terug naar tevreden mensen, wat belangrijk is voor ons en onze klanten.’

Het arbeidsmigrantenpark aan de Kuinderweg telt in totaal 150 chalets. Elk huisje is geschikt voor twee personen en is uitgerust met een slaapkamer, keuken, badkamer, douche en woonkamer. De chalets zijn goed geïsoleerd, waardoor ze niet gehorig zijn. Het hele park is gasloos en wordt verwarmd door luchtwarmtepompen. ACN Installatietechniek geeft tijdens de open dag uitleg over deze warmtepompen. Verder zijn alle bedrijven die meewerkten aan de bouw van dit park vertegenwoordigd met een stand.

Het arbeidsmigrantenpark aan de Kuinderweg werd op 1 maart opgeleverd en is inmiddels helemaal bewoond. Het is het tweede park van Level One. Aan de Visvijverweg in Swifterbant staat al een accommodatie met 148 chalets.

Over Level One

Level One Uitzendbureau is gespecialiseerd in: uitzenden, detacheren, payroll, werving & selectie, het aannemen van werk en advies en ondersteuning voor personeelszaken. Vanuit de vestiging in Emmeloord werkt Level One voor de klanten in de sectoren akkerbouw, tuinbouw, (non)-food, vervoer en logistiek, horeca, metaal en techniek en de zakelijke dienstverlening.