Orchideeën Hoeve extra lang geopend tijdens Night of the Jungle

‘Tijdens Night of the Jungle wordt de Orchideeën Hoeve spectaculair verlicht. Foto: Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve is van 2 tot en met 7 januari geopend tot 20.00 uur om bezoekers te laten genieten van een magisch winteravontuur tijdens ‘Night of the Jungle’. Tijdens deze exclusieve dagen wordt het hele park in Luttelgeest verlicht met duizenden lampjes en spectaculaire lichteffecten en ontstaan er tal van nieuwe avonturen zodra de schemer valt.

Twee uitjes in één

Night of the Jungle is volgens de Orchideeën Hoeve een unieke ervaring. ‘Door het park zowel overdag als in het donker te bezoeken beleef je twee uitjes in één!’, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen. ‘Naarmate de schemer valt zul je zien, maar ook voelen en beleven dat het park verandert. Terwijl de eerste dieren zich terugtrekken in het nachtverblijf, nemen duizenden kleurrijke lampjes het park over en barst het magische avondleven los’.

Avondprogramma

De Orchideeën Hoeve adviseert bezoekers om op tijd te komen. ‘Zo pak je alle highlights mee en kun je eerst volop genieten van onder andere aapjes, stokstaartjes en vlinders die vooral overdag actief zijn’, licht Thomas toe. Vanaf 15.30 uur geeft de djembeworkshop een swingende start aan het avondprogramma en worden bezoekers onder meer getrakteerd op bijzondere ontmoetingen, de familieshow ‘CoCo Nuts’ en Caribische livemuziek in de ‘Zwevende’ Bloementuin.

Kijk voor het volledige programma op www.orchideeenhoeve.nl .

Nieuws

menu