Populaire Teun Föhn van Urk opent winkel Jeroen Beekman Mode in Emmeloord

Teun Föhn opent de verbouwde winkel van Jeroen Beekman Mode in de Lange Nering in Emmeloord. Eigen foto

Emmeloord - De bekende Urker kapper Teun Föhn, al jarenlang een goede vriend van Iris en Jeroen Beekman, heeft vrijdag de feestelijke heropening verricht van de flink verbouwde Jeroen Beekman Mode aan de Lange Nering in Emmeloord.

Voor Beekman was Teun de geknipte persoon om het openingslintje door te knippen. De cameraploeg van SBS6 zoomde in op de handeling. De tv-ploeg volgt Teun voor een nieuwe aflevering van het programma Urk. Teun zorgde samen met de double beauty’s uit het programma Spakenburg voor make-overs, waarbij Teun de visagie verzorgde en Jeannette en Gretia voor het haar zorg droegen.

Het was alweer de derde keer dat Jeroen en Iris op tv waren voor het programma Urk, maar het blijft spannend aldus de twee. ‘Je winkel komt op TV voor bijna een miljoen kijkers en dan wil je toch dat alles goed verloopt’, zegt Jeroen. Beekman Mode heeft een flinke verbouwing ondergaan die aansluit bij de verjonging die het bedrijf doorvoert. Dat vertaalt zich in het presenteren van nieuwe merken als Co’couture, Liu Jo, 10 DAYS en Penn & Ink.

Fris en trendvol

Vanaf volgend voorjaar komt daar ook mode van Fabienne Chapot bij. Met meer dan 50 merken waaronder Marc Cain, Cambio, Summum, Creenstone en Geisha is er voor iedere vrouw een perfecte outfit. ’De winkeluitstraling en het assortiment sluiten nu perfect op elkaar aan; fris en trendvol!’, aldus Jeroen en Iris.

Nieuws

menu