Revalidatie De Schakel houdt Open Dag

De Schakel houdt donderdag Open Dag ZONL

Emmeloord - Tijdens de internationale Dag van de Revalidatie op donderdag 16 september houdt De Schakel in Emmeloord een Open Dag.

Iedereen die geïnteresseerd is in het werk van De Schakel mag een kijkje in de keuken komen nemen tussen 10.00 - 12.00 uur en tussen 14.00 - 16.00 uur. Aanmelden is gewenst. Revalidatiezorg vereist veel tijd en een hoge mate van betrokkenheid. Revalidanten krijgen te maken met fysiotherapeuten, specialisten ouderengeneeskunde en ergotherapeuten.

Hoe gaat men hiermee om? Waar moet op gelet worden bij revaliderende kwetsbare ouderen? Hoe leert een revalidatiepatiënt zoveel mogelijk zelf te doen? En welke nieuwe technologische innovaties zijn er beschikbaar om het leven van de revalidant makkelijker te maken? Op de dag van de Revalidatie geven veel instanties veel aandacht aan deze onderwerpen.

Revalidatieproces

Revalidatie De Schakel laat zien dat er specialisten tijdens het revalidatieproces zijn voor De Noordoostpolder, Urk, Steenwijkerland. Bezoekers zijn van harte welkom en krijgen die dag informatie mee over de diensten van De Schakel, een korte rondleiding, koffie met wat lekkers en een presentje na afloop van het bezoek.

Geïnteresseerden kunnen zich voor een ochtend of middag tijdstip aanmelden voor het open huis door een mail te sturen naar r.vanurk@zorggroep-onl.nl.

Nieuws

menu