Sinterklaasvoorstelling ‘Piet Op Pad!’ in bibliotheek Emmeloord

In ‘Piet Op Pad!’ raakt Piet een schoencadeautje kwijt. Wie komt helpen zoeken? Foto: ZieZus

ZieZus komt op zaterdag 26 november met de sinterklaasvoorstelling ‘Piet Op Pad!’ naar de bibliotheek in Emmeloord. De voorstelling begint om 15.00 uur. In ‘Piet Op Pad!’ raakt Piet een schoencadeautje kwijt. Wie komt helpen zoeken?

‘Piet Op Pad!’ is een interactieve voorstelling die met hulp van kinderen bedacht en gespeeld wordt. De kinderen mogen dingen roepen die de spelers meteen gebruiken. Meespelen mag ook. De kinderen bepalen samen met de spelers waar het verhaal heen gaat.

De acteurs van ZieZus spelen verschillende rollen, zo ook de rol van Piet en Sint. Dit doen ze heel transparant naar de kinderen. Zo heeft Sinterklaas geen baard en wordt er geen schmink gebruikt. Daarnaast worden de kinderen dus actief uitgenodigd ook mee te spelen.

De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Kaartjes kosten 2,50 euro, kinderen die lid zijn van de bibliotheek krijgen 0,50 euro korting. Kaartjes kunnen gekocht worden via www.flevomeerbibliotheek.nl of aan de balie in de bibliotheek. Ouders en opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom, een kaartje reserveren voor hen is niet nodig.

Nieuws

menu