Studentenbedrijf verkoopt puzzels voor kwetsbare doelgroepen

De studenten van HErleef je Leven.

De studenten van HErleef je Leven. Foto: Herleef je Leven

Studentenbedrijf Herleef je Leven uit Emmeloord maakt producten voor kwetsbare doelgroepen. Dit kan gaan over ouderen die dementie, Parkinson en of reuma hebben. Ook zijn deze puzzels geschikt voor mensen met een beperking en of kleine kinderen.

Herleef je leven maakt puzzels op maat, met een afbeelding die helemaal is afgestemd op de puzzelaar. Bijvoorbeeld een foto van de boerderij van vroeger, of van kleinkinderen. Op dit moment verkoopt Herleef je Leven gepersonaliseerde puzzels in drie verschillende maten: 35, 70 en 96 stukjes. De puzzels kosten €22,99. Dit is inclusief de bedrukking met een eigen foto.

Stevige kwaliteit

De puzzels zijn van stevige kwaliteit en kunnen makkelijk opgeborgen worden in een houten opbergdoos. Mensen die interesse hebben, kunnen de puzzels bestellen op verschillende manieren: via www.herleefjeleven.nl, info@herleefjeleven.nl, Instagram (#Herleef.je.Leven) en Facebook (#Herleef je Leven).

Het studentbedrijf Herleef je Leven is opgericht door studenten Petra de Boer, Kimberley Rijnders, Christel Vos en Joey Stokman. Herleef je Leven is voor hen de eindopdracht ter afronding van hun opleiding Ondernemer Retail op ROC Friese Poort in Emmeloord.