Poldergala biedt kans om het podium te delen met de Marinierskapel

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is de begeleidingsband tijdens het Poldergala.

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is de begeleidingsband tijdens het Poldergala. Foto: Paul Tolenaar

Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Philadelphia houden zaterdag 25 november in theater ‘t Voorhuys het Poldergala, een avond vol muziek, zang en dans en gedichten. Hiervoor zijn ze op zoek naar talent. Alle solisten worden begeleid door de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Doelstelling van het Poldergala is om op een culturele manier bij te dragen aan een inclusieve samenleving in de gemeente Noordoostpolder.

Laten schitteren

Solisten, muziek- of dansgroep voor mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een migratieachtergrond, mensen met een lichamelijke beperking en ook mensen zonder beperking wil de organisatie deze avond laten schitteren. Er is een gebarentolk aanwezig voor mensen die een auditieve beperking hebben.

Opgeven

Wie deze avond één van de artiesten wil zijn kan zich opgeven door een e-mail met daarin naam, woonplaats en korte omschrijving waarom hij/zij graag mee wil doen. Ook dient een kort filmpje met het idee te worden meegestuurd. Opgeven kan tot uiterlijk 20 april via jelleroeper@gmail.com onder vermelding van ‘Auditie Poldergala’.

Er volgt altijd een uitnodiging om kennis te maken met een muziekcoach.