Zangeres Elisa Maayeshi uit Emmeloord zondagavond te horen en zien in tv-programma Podium Witteman op NPO2

Elisa Maayeshi samen met cellist Joshua Herwig, waarmee ze een podcast maakt, is zondagavond te zien in het tv-programma Podium Witteman.

Elisa Maayeshi samen met cellist Joshua Herwig, waarmee ze een podcast maakt, is zondagavond te zien in het tv-programma Podium Witteman. Eigen foto

Emmeloord - Oud-Emmeloorder Elisa Maayeshi is zondagavond te gast in het tv-programma Podium Witteman. Ze is een Paul Witteman’s jonge helden, een vaste rubriek in het muziekprogramma.

Samen met cellist Joshua Herwig en pianiste Katie Yao Morgan zingt ze het lied ‘Elégie’ van Jules Massenet. De drie musici hebben elkaar leren kennen op het Conservatorium van Amsterdam waar ze studeren. Samen met Joshua maakt Elisa sinds maart een podcast: ‘Dromers van Muziek’. In iedere aflevering gaan ze in gesprek met een andere jonge musicus om hun dromen, nachtmerries en de harde realiteit te bespreken.

Met deze podcast hopen ze mensen dichter bij de (klassieke) muziekwereld te brengen. Dromers van Muziek is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en YouTube.

Podium Witteman is komende zondag rond 18:15 uur te zien op NPO 2.