Zes gewonden bij frontale botsing tussen personenauto's op kruising Nagelerweg Hannie Schaftweg

Jeffrey Korte / ProNews

Emmeloord - Op de kruising Hannie Schaftweg met de Nagelerweg in het buitengebied van Emmeloord heeft zaterdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Hierbij raakten zes mensen, onder wie drie kinderen, gewond.

De twee personenauto's botsten even na 11:00 uur door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar. Zes inzittenden raakten gewond. Getuigen, waaronder een vrachtwagenchauffeur, stopten om eerste hulp te verlenen. De vrachtwagenchauffeur zette zijn truck zodanig dat hij de plaats van het ongeval afschermde.

Na de melding bij 112 kwamen de brandweer, politie, zes ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Alle zes de slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer ondersteunde het ambulancepersoneel en stelde de zwaar beschadigde auto's veilig.

De politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan om de precieze toedracht van het ongeluk te achterhalen. Daarom was de Nagelerweg urenlang in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 

Nieuws

menu