Zit jij nog op de goede werkplek? Maartje Jonker uit Emmeloord geeft adviesgesprekken in Week van de Loop baan

Maartje Jonker van Bureau Mooi Werk Foto: M+Fotografie

Emmeloord - Maartje Jonker van Bureau Mooi Werk uit Emmeloord biedt in de Week van de Loop baan een gratis adviesgesprek, happywerkscan en cv check aan.

De Week van de Loop baan van 12 tot en met 17 september is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, waar Bureau Mooi Werk bij aangesloten is. Noloc wil met de Week van de Loopbaan aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Duurzaam inzetbaar

Loopbaanprofessionals zijn er om werkenden en werkzoekenden te adviseren over welke stappen zij kunnen nemen om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven. Zeker met het oog op de toekomst, in een arbeidsmarkt die continu in ontwikkeling is door onder andere digitalisering en robotisering. Nieuwe banen verschijnen, oude banen verdwijnen. Blijven leren en ontwikkelen is daarom belangrijk, maar plezier in het werk is minstens zo belangrijk. Want met één op de zes werknemers die burnout-klachten heeft, gaat het niet de goede kant op.

Lange termijnplan

Door in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional ontdekken werkenden en werkzoekenden wat hun kwaliteiten zijn, hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en hoe dit past in de huidige en toekomstige wereld van werk. Een traject met een loopbaanprofessional resulteert in een lange termijnplan waarin de persoonlijke ontwikkeling, leerdoelen en ambities centraal staan.

Voor meer informatie en afspraak maken zie de website.

bureaumooiwerk.nl


Nieuws

menu