't Voorhuys houdt Speciaal Bier Festival

Op deze smakelijke avond kunnen er maar liefst 16 bieren van de tap en 25 bieren op fles worden geproefd. Foto: 't Voorhuys

‘t Voorhuys houdt zaterdag 11 februari het eerste Speciaal Bier Festival van Flevoland. Met zes verschillende (lokale) brouwers en live muziek van de Vliegende Hertjes belooft het een gezellig festival te worden. De deuren van de Beurszaal openen om 20.00 uur. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar.

Op deze smakelijke avond kunnen er maar liefst 16 bieren van de tap en 25 bieren op fles worden geproefd. Brouwerij Artemis, Brouwerij Grutte Pier, Hert Bier Brouwerij, Bleckmerent, Boeren Brouwers en Orange Crown zullen met hun eigen bar of trailer vol passie over hun bieren vertellen. En denkt u op een gegeven moment een roze olifant te zien? Dat klopt! Brouwerij Huyghe brengt hun beroemde Delirium roze olifant mee.

Behalve de speciaalbieren is Stuif’s Foodtruck uit Nagele van de partij om de lekkerste friet met topping te serveren. Mark Stuivenvolt heeft een paardentrailer omgetoverd tot een gave foodtruck en crost hiermee samen met zusje Kim door het hele land. Het festival krijgt extra sfeer door band de Vliegende Hertjes uit Dronten, zij zullen zorgen voor gezellige live muziek.

Nils Dijkstra, Harm Wind en Merijn Benjamins van ’t Voorhuys: ‘Na maanden voorbereiden kunnen we niet wachten om het eerste speciaal bier festival van Flevoland te houden. Met onze gezamenlijke passie voor speciaalbieren in combinatie met live muziek en lekker eten belooft het een bijzondere avond te worden’.

Tickets zijn te koop via deze link .

Nieuws

menu