Dorpsreünie in Kuinre wordt dag van ontmoeten

Ontmoeten is wat de reünie betekent. Foto: Dorpsreünie Kuinre

De uniek versierde straten van Kuinre zullen tijdens het Kuundersfeest op zaterdag 2 september het decor vormen voor een dorpsreünie. Deze hele dag zal in het teken staan van ontmoeting van huidige en oud-inwoners.

De historische vereniging IJsselham richt een tentoonstelling in met klassenfoto’s van de Kuunderse basisschool door de jaren heen. De Burg. De Ruiterschool is die dag open voor publiek. Voor wie wat slechter ter been is maar toch een rondje door het dorp wil maken rijdt er een paardentram. ‘s Middags trekt er een optocht door het dorp om een extra feestelijk tintje aan de reünie te geven.

Website

Om deze ontmoeting te organiseren is er een website gemaakt. Hierop staat het programma. De organisatie vraagt belangstellenden (ook de huidige inwoners van Kuinre) om zich aan te melden. Die aanmelding is gratis. De website is www.reuniekuinre2023.nl en daar is een aanmeldformulier te vinden. De organisatie hoopt zo een beeld te krijgen van de aantallen te verwachten bezoekers. Tijdens de reünie worden foto’s gemaakt die op de site worden gepubliceerd.

Nieuws

menu