Laatste thema-avond Transition Town Vollenhove

Laura Vegter. Foto: Martine Sprangers

Stichting Transition Town Vollenhove houdt donderdag 24 november voor de laatste keer een thema-avond in woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg in Vollenhove. Aansluitend is er een receptie, waarbij een ieder onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid kan komen nemen en inspiratie uitwisselen.

Een steentje bijdragen aan een groenere wereld klinkt mooi, maar hoe doe je dat? Het boek ‘Naar de Aarde. Hoe word ik een groene pionier?’ van Laura Vegter biedt inspiratie en bemoediging. Deze avond wordt een antwoord gezocht op de vraag wat er voor nodig is om je hart te volgen en meer in verbinding met de aarde te leven?

Dichter bij de natuur

Laura Vegter is socioloog en freelance tekstschrijver. Ze gaf haar vaste baan in Amsterdam op om te onderzoeken hoe ze dichter bij de natuur kan leven. Deze avond neemt ze de aanwezigen mee op ontdekkingsreis en deelt ze haar inspiratie die ze voor haar boek verzamelde bij negen Nederlandse Earthkeepers, mensen die hun leven en werk omgooiden om een vernieuwend groenproject op te zetten. Na afloop is het boek verkrijgbaar en kunnen mensen het laten signeren.

De boekbeleving start om 19.00 uur en duurt tot 20.15 uur. Vanaf 18.30 staat de koffie klaar. In verband met de voorbereiding is aanmelding gewenst. Dit kan per mail transitiontownvollenhove@gmail.com of telefonisch via nummer 06-30342153. Er wordt geen entree gevraagd, een donatie achteraf wordt op prijs gesteld.

Wie alleen voor het afscheid wil komen is van 20.30 tot 21.30 uur welkom in de MFR van Nieuw Clarenberg aan de Groenestraat 38 in Vollenhove.

Nieuws

menu