Oldtimer Festival Vollenhove met trekkertrek voor historische voertuigen

In Vollenhove is zaterdag 28 mei de Oldtimerdag. Eigen foto

Vollenhove - Vollenhove is zaterdag het decor van het Oldtimer Festival. De dag is van 10:00 tot 17:00 uur op Vakantiepark ‘t Akkertien aan de Noordwal 3 in Vollenhove.

Naast de show van oude tractoren, brommers, motoren en glimmende oldtimers is er een gezellige braderie en rommelmarkt op het terrein. Op het terrein zijn ook klassieke woonwagens te bewonderen en kinderen kunnen zich uitleven op springkussens en bij de JaKoeZie. Nieuw op deze traditionele dag, die vanwege corona ook twee keer verstek moest laten gaan, is een Oldtimer Trekkertrek.

Rondvaart

Voor wie het brommende geluid van de motoren allemaal te veel wordt, kan aanmonsteren op de oude botter VN66 voor een rondvaart. Boven het geronk van de motoren is de muziek te horen van Wim Louvet en het Vollenhoofsch Visserskoor laat zich door de machines ook niet van de wijs brengen met haar optredens. De Lanz-Bulldog Express, waarmee bezoekers een gratis rondrit kunnen maken tuft de hele dag over het terrein en het het Lanz-Bulldog Museum is deze dag gratis toegankelijk.

Nieuws

menu