Online lezing over kleine marterachtigen bij Landschapsbeheer Flevoland

Jonge bunzing op zoek naar voedsel in het Oostvaardersveld Lelystad. De bunzing was in het gemaaide gras, aan de randen van het pad naar kijkhut de Poelruiter aan het snuffelen. Hij was niet bang en huppelde rond, stak het pad over en liep heen en weer Foto Landschapsbeheer Flevoland

Emmeloord - Landschapsbeheer Flevoland houdt dinsdagavond 24 mei om 19.30 uur een online lezing over kleine marterachtigen, zoals wezel, hermelijn en bunzing in Flevoland.

De lezing wordt verzorgd door een ecoloog van Landschapsbeheer. De lezing zal ingaan op de verborgen levenswijze van de wezel, bunzing en hermelijn. En er is aandacht voor de mogelijkheden om het habitat van deze kleine marterachtigen te verbeteren. Ook zullen er tips gegeven worden hoe je zelf met een wildcamera onderzoek naar deze zoogdieren kunt doen. Tijdens de presentatie is er bovendien ruimschoots gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Meedoen kan door je uiterlijk één dag van tevoren aan te melden voor deze online lezing via flevoland@landschapsbeheer.net. Meer informatie over de lezing is te vinden via www.landschapsbeheerflevoland.nl zie agenda.


Nieuws

menu