VSBfonds houdt online spreekuur voor financiering sociale projecten in Flevoland

Het online spreekuur is met name voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving. Afbeelding: VSBfonds

Het VSBfonds zoekt sociale initiatieven in Flevoland die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Regio-adviseurs van het fonds zitten donderdag 7 juli klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online spreekuur.

Sociale projecten gezocht

Het online spreekuur is met name voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Interesse in een gesprek?

Initiatiefnemers worden gevraagd in 10 regels een omschrijving van hun idee of plan te maken en dit te mailen naar VSBfonds, dan ontvangen zij een uitnodiging voor een online gesprek tussen 10.00 en 17.00 uur op 7 juli. Zie de contactgegevens .

VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.

Nieuws

menu