Bezorging en adverteren De Noordoostpolder

Verspreidgebied de Noordoostpolder
De Noordoostpolder wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Bant, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Tollebeek, Urk en Vollenhove.

Afgiftepunten de Noordoostpolder – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Emmeloord Antonius Ziekenhuis, Urkerweg 4; Bibliotheek, Harmen Visserplein 5; BP Station, Urkerweg 12; Coop, Wittesteijn 8; Gemeentehuis, Harmen Visserplein 1; Primera, Lange Nering 50; Shell, Het Hooiveld 1; Randweg 16
Kuinre Superr, Burchtstraat 5, Warenhuis Kuinre, Henric de Cranestraat 9 
Luttelgeest: Camping Cranenburcht, Kuinderweg 52
VollenhoveBenzinestation Tank S, Flevoweg 2

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale editie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen.

Adverteren
Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veelomvattende medialandschap, zodat u de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep.

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier ons Privacy Statement.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl