Skiclub Noordoostpolder wordt Time2Move functional training

Leden van de Skiclub Noordoostpolder trainen op dinsdagavond en zaterdagochtend en doen dat voortaan onder de naam Time2Move functional training Archieffoto

Emmeloord - Skiclub Noordoostpolder heet voortaan Time2Move functional training. Met de naamsverandering richt de club zich ook op een bredere doelgroep.

De skiclub moest haar naam te veel uitleggen in een omgeving waar geen bergen en sneeuw is. ‘Daarom hebben wij besloten om de doelgroep van onze vereniging te verbreden. Dus niet meer alleen in de winter goed voorbereid op de piste, maar het jaar rond fit en lekker in je lijf.’

De club traint twee keer per week in de buitenlucht, zaterdags om 9.00 uur een interval- en duurlooptraining en op dinsdagavond een zogenoemde Functional Training onder leiding van Bert Kistemaker, professioneel sportleraar. Variatie is troef, geen training is gelijk en alle spiergroepen komen aan bod.

Emmelerbos

Basis van de club is de kantine van tennisvereniging Emelwerth, van waaruit getraind wordt in het Emmelerbos. Naast lopen is er aandacht voor mobility-, kracht- en core-stability-oefeningen. Iedereen kan meedoen aan de trainingen, starters en gevorderden. Op zaterdag is er ook een wandelgroep. De training wordt met koffie afgesloten.

Op dinsdagavond beginnen de trainingen om 20.00 uur bij de kantine op het terrein van de Flying boules. De FuntionalTraining is een gevarieerde core-, kracht- en conditietraining, met bijvoorbeeld gebruik van de kettlebell, slamball, springtouw, elastiek, bar- en dumbbell en meer.

Voor meer informatie mail info@t2mft.nl

Nieuws

menu