‘Plezier en passie staan voorop’

Op 29 en 30 juni vindt de show plaats. Eigen foto

Rutten - Liefhebbers en verzamelaars van landbouwminiaturen kunnen voor het tiende jaar op rij genieten van het open weekend bij Poppema landbouwminiaturen. Op 29 en 30 juni staan de deuren open.

Het aanbod van diorama’s, waarbij tot in het kleinste detail akkers en boerenschuren zijn nagebouwd, is dit jaar zo groot dat ook de voormalige ligboxstal open wordt gesteld.

Op het erf staan echte tractoren en stationaire motoren uitgestald en naast de horecatent is er voor de kinderen een grote speeltuin, met springkussen en traptrekkers.

Poppema: ‘We kunnen ieder jaar rekenen op een groter publiek, mensen komen van over de landsgrenzen ons bezoeken. Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om voor de terugkerende bezoekers het aanbod van diorama’s, tractoren en miniaturen zo samen te stellen dat er voor iedereen veel moois te zien zal zijn. Omdat een gezellig weekend dat voor iedereen toegankelijk is ons uitgangspunt is vragen we geen entree. Plezier en het delen van ons passie staan voorop.’

Beide dagen is de boerderij aan de Hopweg 48 in Rutten geopend vanaf 10 uur.

Nieuws

menu