Betoverende lichtjes tijdens WinterDroom in Orchideeën Hoeve

De WinterDroom in de Orchideeën Hoeve is tot oudejaarsdag Orchideeën Hoeve

In de Orchideeën Hoeve is tot en met 31 december het magische decemberspektakel met duizenden lampjes, een sfeervol entertainmentprogramma en kerstshoppen in het fonkelnieuwe winterdorp.

Tijdens WinterDroom is er gezellige livemuziek, worden er winterse lekkernijen geserveerd en leiden duizenden lichtjes door het overdekte park. Alle huisjes, fonteinen en bruggetjes zijn versierd met kilometers kerstverlichting. Daarnaast worden er kleurrijke spots ingezet om bijzonderheden zoals reusachtige palmen, watervallen en de stokstaartjessavanne uit te lichten. ‘De mystieke sfeer die hierdoor ontstaat is zeer uniek en zorgt ervoor dat bezoekers elk jaar in december weer terugkomen’, vertelt mede-eigenaar Jeroen Maarssen trots.


Witte papiervlinders

De Orchideeën Hoeve organiseert het decemberspektakel al voor de 37e keer, maar probeert elk jaar vernieuwend te zijn. Zo is de onlangs verbouwde winkel dit jaar omgetoverd tot een sfeervol winterdorp met gezellige kraampjes, leuke cadeautjes en een elfstedenlandschap in Dickens miniatuur. ‘Daarnaast pakken wij dit jaar uit met een vlinderspektakel. Wij hebben maar liefst 500 witte papiervlinders geïmporteerd die in december als sneeuwvlokjes door onze vlindertuin fladderen’, vertelt Jeroen.


Kaarsjesavonden

De Orchideeën Hoeve hoopt dat het park vanaf 20 december ook ’s avonds weer geopend mag worden om de kaarsjesavonden te kunnen organiseren. Je hoeft echter niet per se op een kaarsjesvond te komen om het lichtspektakel te bewonderen. ‘Dankzij de donkere winterdagen kunnen wij het park ook overdag sfeervol verlichten en geniet je extra van alle bloemen en tropische dieren die overdag veel beter zichtbaar zijn’, aldus Jeroen.


De Orchideeën Hoeve beperkt het aantal bezoekers per dag. Daarom is vooraf reserveren op datum en starttijd via www.winterdroom.n l noodzakelijk. Bezoekers vanaf 13 jaar worden bij binnenkomst gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs.


Nieuws

menu