Christien Korf gastspreker in werkzoekenden café Emmeloord

Christien Korf - Eigen foto

Emmeloord - Christien Korf van Talent in Zicht is donderdag 16 december te gast in het Werkzoekenden Café in de bibliotheek in Emmeloord. Het café is van 9.30 tot 11.30 uur.

Korf gaat onder meer actief en praktisch aan de slag met de kernkwadranten en de SWOT-analyse. Door het werken met de kernkwadranten leert iemand zijn sterke kanten kennen, maar ook de uitdagingen en allergieën die hierbij horen. De SWOT-analyse wordt gebruikt bij het zoeken van vacatures. Christien leert je hoe je een vacature onderzoekt en uitwerkt, zodat je hier thuis verder mee aan de slag kunt.


Over het Werkzoekenden Café

De bijeenkomsten van het Werkzoekenden Café zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom! FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder anticipeert op de meest actuele coronamaatregelen.


Nieuws

Meest gelezen